alpinism utilitaralpinism utilitaralpinism utilitaralpinism utilitaralpinism utilitar

Alpinism utilitar - avantaje

Alpinism utilitar cu aplicatii in constructiiAvantajele evidente ale tehnicilor de alpinism utilitar sunt viteza de acces in zonele de lucru, precum si costurile incomparabil mai mici decat cele implicate de folosirea metodelor traditionale. De asemenea, alpinismul utilitar prezinta mai multa siguranta a lucrului si nu este atat de invaziv ca interventiile pe schela.

Toate acestea sunt argumente solide pentru alegerea solutiilor oferite de lucrul cu alpinisti utilitari, mai ales ca, avand in vedere varietatea de aplicatii ale metodei, acestia s-au specializat in diverse ramuri tehnologice - va punem la dispozitie constructori, zidari, inspectori, vopsitori, sudori, experti in curatenie si reparatii etc.

 

Alpinism utilitar - avantaje 

De ce este alpinismul utilitar atat de avantajos? ____________________________________________

  • Accesul rapid in orice zona de interventie - cu doar doua puncte de sustinere, unul de baza si celalalt pentru urgente, alpinistul utilitar poate patrunde in locuri in care alt echipament nu ar avea loc, nu are nevoie de platforme sau nacele si nici de alte accesorii care ar putea ocupa spatiu. Interventiile de alpinism utilitar nu necesita construirea de schele si nici echipe de muncitori care sa le cladeasca - este suficient specialistul, cu echipamentul sau de sustinere si echipamentul de interventie adecvat.
  • Costurile mici, comparativ cu metodele traditionale de lucru - folosind metoda alpinismului utilitar, se elimina cheltuielile ocazionate de plata echipei si materialelor necesare construirii de schele, precum si cele generate de inchirierea de utilaje speciale si operatori (macarale, camioane etc)
  • Neinvaziv si silentios - fata de deranjul cauzat de instalarea de schele si echipament de acces, precum si de finalizarea lucrarilor si demolarea acestora (praf, zgomot, gramezi de materiale de constructie, muncitori care vorbesc tare), tehnicile de alpinism utilitar sunt curate si silentioase, iar lucrarile se pot efectua cu minim de neplaceri pentru cei care lucreaza sau locuiesc in zona de interventie. 
  • Siguranta muncii este atestata de statistici, care arata ca accidentele de munca sunt rare in domeniu. In cazul in care normele de siguranta sunt respectate, iar lucratorii sunt profesionisti, accidentele de munca sunt practic inexistente.

Web Design Bucuresti    Valid XHTML 1.0 Transitional